Frivilliga sökes till årets sista kvarndag söndag den 23 september

Mjölnare med decimalvåg.

Vi har haft två kvarndagar (öppet hus) under hösten med många besökare. Tack vara alla frivilliga som ställt upp har dessa kvarndagar blivit lyckade för våra besökare.

Om en vecka på söndag den 23 september kl 11-16 är dags för årets sista kvarndag. Det behövs frivilliga krafter före, under och efter vi har öppet. Det är gräs som ska klippas, stolar och bord som ska tas fram, hjälp i kaffeserveringen och i mjölförsäljning, hjälp med guidning i kvarnen, sågen och museet, och hjälp med städning efteråt. Har du möjlighet att hjälpa till är du välkommen! Maila gärna Björn på bjorn@kvarnvikensmuseum.se och berätta att du kommer.

Dagen före vi har öppet, på lördag den 22 september, kommer vår mjölnargrupp att mala. Detta är ett fysiskt krävande arbete. Vill du hjälpa till och mala, och få en möjlighet att lära dig mala, så kontakta mjölnare Björn på telefon 070-548 14 11 eller maila bjorn@kvarnvikensmuseum.se och prata med honom så får du reda på tider och vad du behöver ha med dig.