program

Kvarnvikens kvarn kvarnkatt

Aktuellt 2017

Föreningens årsmöte hölls i kvarnkammaren i kvarnen söndagen den 26:e mars kl 14.00. Kaffe och upplandskubb serverades efter mötet.

Vi har haft två kvarndagar i maj, söndag 14/5 och söndag 28/5. Det var många besökare på bägge dagarna. Vi sålde mycket mjöl och det var många besökare i kvarnkaféet, där det serverades bl.a. upplandskubb.

Vi har nu även haft två kvarndagar i september, söndag 10/9 och söndag 24/9. Det var väldigt många besökare på dessa två dagar, framför allt den sista.

Under vintern har vi hållit på med en del underhållsjobb, bl. a. så har vi bytt siktdukarna i sikten. Vattenturbinen är monterad på sin plats igen, återstår en del mindre jobb nu efter att vi har provkört. Vi har även levererat en beställning på 2000 kg siktat rågmjöl till Gysinge Färgfabrik. De har beställt ytterligare 2500 kg siktat rågmjöl, en första delleverans är redan klar och resten ska levereras under vintern och våren.

Nästa planerade aktivitet för medlemmar är nu årsmötet 2018.

 

Share on Facebook2Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someonePrint this page