Frivilliga sökes till årets första kvarndag söndag den 12 maj

Om en vecka, söndagen den 12 maj, är det årets första kvarndag (öppet hus) hos Museet Kvarnvikens kvarn & Såg. Vi behöver din hjälp med olika sysslor både före och under kvarndagen.

Lördagen den 11 maj kommer kvarngruppen att mala. Kontakta
mjölnare Björn på telefon 070-548 14 11 eller mail bjorn@kvarnvikensmuseum.se om du kan hjälpa till.

Efter malning, på lördag eftermiddag, behöver kvarnen och omgivningen städas. Kontakta Björn om du kan hjälpa till med detta.

Söndagen den 12 maj är det kvarndag. Det brukar komma många besökare som vill köpa mjöl och fika, eller bara titta runt. Vi behöver flera personer som hjälper till med att sälja mjöl och hjälper till i kafeterian. Vi drar igång förberedelserna kl 10. Vi kommer att servera soppa till lunch för alla som hjälper till på kvarndagen. Det är bra om du mailar eller ringer Björn eller mig (jan-erik@kvarnvikensmuseum.se) och berättar att du kommer så att vi kan planera.